Tinktura gljive VESELKA (Phallus impudicus)

4.800 Rsd

Veselka sadrži mnogo vitamina, mikro i makroelemenata i nezasićenih masnih kiselina. Glavni efekat Veselke je neutralizacija benignih i malignih formacija, kao i proizvodnja perforina, koji sprečava razvoj i stvaranje novih ćelija raka. Na ovaj način se eliminišu ne samo simptomi, već i sam uzrok bolesti.

Tinktura gljive Veselka je etanolni rastvor od mladog jajeta gljive Veselka (Phallus impudicus) u tamno braon bočici sa kapaljkom zapremine 200 ml.

Na osnovu naučnih istraživanja i iskustva korisnika 𝐧𝐚𝐣𝐣𝐚𝐜̌𝐞 𝐝𝐞𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨 𝐢𝐦𝐚 𝐧𝐚 𝐜𝐢𝐬𝐭𝐞, 𝐭𝐮𝐦𝐨𝐫𝐞 𝐢 𝐝𝐞𝐥𝐮𝐣𝐞 𝐤𝐚𝐨 𝐦𝐨𝐜́𝐧𝐢 𝐚𝐟𝐫𝐨𝐝𝐢𝐳𝐢𝐣𝐚𝐤.

Preuzmite UPUTSTVO za upotrebu i važne informacije klikom OVDE.

Veliku brošuru u 8 nastavaka, preuzmite OVDE.

Indikacije za upotrebu VESELKE:

– onkološke bolesti, rak;

– gastritis, čir i druge gastrointestinalne bolesti;

– bolesti kardiovaskularnog sistema;

– stanje nakon moždanog udara;

– fibroidi, mastopatija, neplodnost;

– psorijaza, ekcem, rak kože;

– bolesti respiratornog sistema, zarazne bolesti,

– nakon zračenja i hemoterapije;

– poremećaji jetre i pankreasa;

– bolesti bubrega, prostate i genitourinarnog sistema;

– dijabetes melitus tip 1 i 2 i druge bolesti endokrinog sistema.

Product Description

KAKO DELUJE?

– stimuliše proizvodnju perforina, koji sprečava razvoj i formiranje ćelija raka i rast benignih i malignih formacija;

– snižava nivo holesterola i normalizuje krvni pritisak, što pomaže u borbi protiv razvoja ateroskleroze;

– zarastanje gastrointestinalnih rana;

– uništavanje respiratornih infekcija, virusa herpesa, gripa, citomegalovirusa, raznih skrivenih infekcija;

– povećanje potencije i suzbijanje neplodnosti;

– normalizacija jetre, bubrega, prostate.

Preporuke za upotrebu kod najtežih bolesti (na osnovu ruskih naučnih istraživanja)

Doziranje je određeno stadijumom i težinom bolesti i kreće se od jedne kašičice do tri supene kašike 2-3 puta dnevno pre obroka.

Pije se u kontinuitetu dok se ne popije ukupno 1 litar tinkture, pa se pravi pauza.

Dakle, potreban unos tinkture po jednom ciklusu iznosi 1 litar:

prva godina – najmanje tri puta (3 ciklusa – 3 litra za godinu);

druga godina – najmanje dva puta (2 ciklusa – 2 litra za godinu);

treća godina i naredne – jedanput (1 ciklus – 1 litar za godinu).

Za preventivnu primenu posle 25. godine i za one koji su podvrgnuti operaciji, preporučuje se da se pije po jedna kašičica 3 puta dnevno pre jela. Ova doza se preporučuje za upotrebu u prvoj nedelji. Zatim koristite jednu supenu kašiku 3 puta dnevno pre obroka.

Opšta napomena za primenu tinkture Veselke kod zdravih ljudi

„Bolje sprečiti nego lečiti“ je stara narodna izreka. Kao preventiva, u slučajevima kada smo zdravi, a želimo da ojačamo organizam i predupredimo moguće bolesti, najbolje je koristiti tinkturu 2 puta godišnje, na prelazu godišnjih doba (u proleće i jesen). Tada je potrebno u kontinuitetu piti 3 puta dnevno po 8-10 kapi tokom perioda od 3 nedelje.

Opšta šema primene tinkture Veselke kod različitih zdravstvenih stanja, tegoba i bolesti

Navedena šema upotrebe tinkture Veselke je rezultat istraživanja, kako ruskih lekara, tako i višedecenijskog iskustva ruske, ukrajinske i beloruske tradicionalne medicine i, posebno u zadnje vreme, fungoterapije (grane tradicionalne medicine koja leči gljivama).

Kada se primenjuje spolja (kod raznih kožnih bolesti (ekcema, psorijaze, čireva, gnojnih rana, ogrebotina, infekcija, itd). tinktura se razblažuje sa vodom (ili još bolje čajem od kamilice) u odnosu 1:2 i u obliku komprese postavlja na pogođeno područje više puta dnevno u trajanju od 30-60 minuta.

Najbolje je kombinovati spojašnju i unutrašnju primenu. Tada se postižu najbolji rezultati.

Uvek se pridržavajte preporučene doze i vremena trajanja terapije, kao i pauza između ponovljenih tretmana.

Kupovinom tinkture Veselke visoke koncentracije od „BAŠTE PRIRODE“, možete biti sigurni u najviši kvalitet proizvoda.

Samo sveže pečurke!

Tinktura Veselke ja napravljeni samo od sveže pečurke Phallus impudicus, dok je u jajetu delimično pod zemljom- sadrži maksimalnu količinu lekovitih svojstava.

Maksimalna korist

Od sakupljanja pečurke do proizvodnje infuzije ne prođe ni pola sata, sve radimo direktno na planini, u netaknutoj prirodi –  omogućava da maksimizirate sva lekovita svojstva.

Visok kvalitet!

Sve tinkture koje pravimo su prirodne, bez nečistoća, bez dodataka i konzervansa. Našim kupcima nudimo samo najkvalitetnije proizvode! Probajte i uverite se sami.

Visoka koncentracija

Prilikom proizvodnje tinkture, koristimo maksimalnu koncentraciju sveže pečurke.

Pečurka Veselka

Veselka (Phallus impudicus) je neverovatna brzorastuća gljiva. Za dva dana (!) stablo pečurke se proteže do 30 cm, dostiže debljinu do 4 cm. Pečurka je krunisana zelenom kapom u obliku zvona visine 4–5 cm. U leglu četinara ili lišćara, na izrasloj pečurki nalaze se jajoliki rudimenti novih. Koriste se u različite svrhe, uključujući i medicinske. Veselka je korisna samo u fazi embriona (jajeta), dok se noga ne izleže iz jajolikog formiranja.

Moćno sredstvo protiv raka

Naučnici su otkrili da su supstance sadržane u „jajima“ pečuraka uključene u strukturu proteina koje proizvodi imuni sistem. Ovi proteini blokiraju razvoj i reprodukciju ćelija raka, povećavaju odbranu tela i smanjuju rizik od razvoja SIDE kod osoba zaraženih HIV-om. Veliki poznavaoci gljiva i prirode su Veselkom lečili sve vrste tumora i davali lekove ljudima koji su počeli brzo da gube težinu i slabe. Važno je zapamtiti da samo visokokvalitetni proizvod ima efekat.

Sposobnost da se odupre virusima

Neobično lekovita gljiva Veselka sadrži supstance koje mogu da se odupru virusima herpesa. Veselka leči bolesti respiratornog sistema, hepatitis, grip. Komponente tinkture uništavaju mnoge patogene bakterije i gljivice. „Jaja“ pečuraka su korišćena za lečenje gnojnih rana tokom rata. Tinktura Veselke ima svojstva zarastanja rana i analgetika. Pečurka pomaže kod mnogih kožnih bolesti: dermatitisa, psorijaze. Bris navlažen ekstraktom koristi se za lečenje rana i pelenskog osipa kod teško bolesnih osoba.

Bolesti kože, genitourinarnog sistema itd.

Infuzije pomažu kod kožnih bolesti. Pečurka je bogata retkim aminokiselinama, mineralima i drugim biološki aktivnim komponentama koje stimulišu obnavljanje dermisa. Zajedno sa svojstvima čišćenja, infuzija Veselke takođe razređuje krv i poboljšava protok krvi čak i kada se koristi spolja.

 Ekstrakt pomaže kod neuropsihičkih poremećaja povezanih sa hormonskom neravnotežom kod muškaraca i žena.

Infuzija Veselke se često koristila za „ljubavni napitak“. Mnogi su verovali u čudesnu moć Veselke. Infuzija normalizuje proizvodnju muških hormona kod muškaraca i poboljšava potenciju.

Anti-edematozna svojstva veselke su odavno poznata. Tokom istraživanja, lekari su otkrili da pulpa i sluz „jaja“ pečuraka sadrže antihistaminske komponente koje ublažavaju natečenost tkiva usled alergija.

Minimalne kontraindikacije

Veselka je uslovno jestiva pečurka. Klice pečuraka u obliku jajeta nalaze se u mnogim kuhinjama širom sveta. Individualna netolerancija na tinkture Veselke je izuzetno retka. Alkoholni ekstrakti Veselka nisu pogodni za lečenje dece mlađe od 12 godina i trudnica.

Odricanje od odgovornosti

Tinktura „Veselke“ je potpuno inovativan i još uvek jedinstven proizvod u Srbiji. Napravljen je na osnovu saznanja i proučavanja same gljive i načina njenog delovanja i oslanja se na naučna istraživanja i empirijska iskustva, pre svega, ruskih, beloruskih i ukrajinskih naučnika i lekara, ali i velikog broja ljudi koji svedoče o svojim iskustvima u lečenju navedenom gljivom.

U ovim državama već dugo postoji čitav niz proizvoda od „Veselke“, ali dominira tinktura, macerat u ulju i prah sušene gljive.

Do sada, u poslednjih 10 godina, nikada nismo izneverili svoje korisnike kvalitetom naših proizvoda i podrškom koju dajemo, počevši od našeg čuvenog proizvoda: RAMSLIN – Biljne kapi sremuša, preko SMBK preparata, Brezinog soka i sada Tinkture Veselke.

Moja porodica i ja, kao i određeni krug naših prijatelja takođe koristimo Tinkturu „Veselke“ i imamo veoma pozitivna iskustva i nikakve negativne efekte. Ipak, na Vama je, dragi čitaoci i potencijalni korisnici Tinkture „Veselke“, da na osnovu prenetih informacija (u 8 nastavaka koje možete pročitati klikom OVDE), naučnih studija i iskustva drugih ljudi, kao i eventualnih sopstvenih istraživanja, odlučite da li ćete, kada i koliko koristiti tinkturu jedne od najčudnijih gljiva na svetu: VESELKE.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.