Tinktura gljive VESELKA (Phallus impudicus)

4.800,00 рсд

Product Description

Tinktura gljive Veselka je etanolni rastvor od mladog jajeta gljive Veselka (Phallus impudicus) u tamno braon bočici sa kapaljkom zapremine 200 ml.

Na osnovu naučnih istraživanja i iskustva korisnika 𝐧𝐚𝐣𝐣𝐚𝐜̌𝐞 𝐝𝐞𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨 𝐢𝐦𝐚 𝐧𝐚 𝐜𝐢𝐬𝐭𝐞, 𝐭𝐮𝐦𝐨𝐫𝐞 𝐢 𝐝𝐞𝐥𝐮𝐣𝐞 𝐤𝐚𝐨 𝐦𝐨𝐜́𝐧𝐢 𝐚𝐟𝐫𝐨𝐝𝐢𝐳𝐢𝐣𝐚𝐤.

Preuzmite UPUTSTVO za upotrebu i važne informacije klikom OVDE.

Veliku brošuru u 8 nastavaka, preuzmite OVDE.

Opšta napomena za primenu tinkture Veselke kod zdravih ljudi

„Bolje sprečiti nego lečiti“ je stara narodna izreka. Kao preventiva, u slučajevima kada smo zdravi, a želimo da ojačamo organizam i predupredimo moguće bolesti, najbolje je koristiti tinkturu 2 puta godišnje, na prelazu godišnjih doba (u proleće i jesen). Tada je potrebno u kontinuitetu piti 3 puta dnevno po 8-10 kapi tokom perioda od 3 nedelje.

Opšta šema primene tinkture Veselke kod različitih zdravstvenih stanja, tegoba i bolesti

Navedena šema upotrebe tinkture Veselke je rezultat istraživanja, kako ruskih lekara, tako i višedecenijskog iskustva ruske, ukrajinske i beloruske tradicionalne medicine i, posebno u zadnje vreme, fungoterapije (grane tradicionalne medicine koja leči gljivama).

Kada se primenjuje spolja (kod raznih kožnih bolesti (ekcema, psorijaze, čireva, gnojnih rana, ogrebotina, infekcija, itd). tinktura se razblažuje sa vodom (ili još bolje čajem od kamilice) u odnosu 1:2 i u obliku komprese postavlja na pogođeno područje više puta dnevno u trajanju od 30-60 minuta.

Najbolje je kombinovati spojašnju i unutrašnju primenu. Tada se postižu najbolji rezultati.

Uvek se pridržavajte preporučene doze i vremena trajanja terapije, kao i pauza između ponovljenih tretmana.

Kontraindikacije

Primena tinkture Veselke je u principu potpuno bezbedna i može se koristiti i sa drugim prirodnim proizvodima i/ili lekovima. Ipak, usled nedostatka dovoljnog broja istraživanja, ne preporučuje se kod intolerantnosti na neki od sastojaka „Veselke“, dece mlađe od 12 godina i trudnica.

Odricanje od odgovornosti

Tinktura „Veselke“ je potpuno inovativan i još uvek jedinstven proizvod u Srbiji. Napravljen je na osnovu saznanja i proučavanja same gljive i načina njenog delovanja i oslanja se na naučna istraživanja i empirijska iskustva, pre svega, ruskih, beloruskih i ukrajinskih naučnika i lekara, ali i velikog broja ljudi koji svedoče o svojim iskustvima u lečenju navedenom gljivom.

U ovim državama već dugo postoji čitav niz proizvoda od „Veselke“, ali dominira tinktura, macerat u ulju i prah sušene gljive.

Do sada, u poslednjih 10 godina, nikada nismo izneverili svoje korisnike kvalitetom naših proizvoda i podrškom koju dajemo, počevši od našeg čuvenog proizvoda: RAMSLIN – Biljne kapi sremuša, preko SMBK preparata, Brezinog soka i sada Tinkture Veselke.

Moja porodica i ja, kao i određeni krug naših prijatelja takođe koristimo Tinkturu „Veselke“ i imamo veoma pozitivna iskustva i nikakve negativne efekte. Ipak, na Vama je, dragi čitaoci i potencijalni korisnici Tinkture „Veselke“, da na osnovu prenetih informacija (u 8 nastavaka koje možete pročitati klikom OVDE), naučnih studija i iskustva drugih ljudi, kao i eventualnih sopstvenih istraživanja, odlučite da li ćete, kada i koliko koristiti tinkturu jedne od najčudnijih gljiva na svetu: VESELKE.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

    Pogledajte prezentaciju lekovitih svojstava SMBK preparata