fbpx


Sok Breze 100% prirodan 5 Litara

3.500,00 рсд

Brezin sok je tradicionalan napitak sa pozitivnim efektom na zdravlje

U mnogim severnim krajevima, Skandinaviji, Rusiji, Kanadi, Koreji i Japanu upotreba brezinog soka ima dugu tradiciju. U Koreji ga već vekovima nazivaju „pićem bogova „.U Finskoj je brezin sok već dugo priznat kao  napitak sa izvrsnim učinkom na zdravlje, u Japanu se isto tako afirmisao kao koristan za zdravlje. U Rusiji ga za lečenje kod bubrežnih kamenaca propisuje i službena medicina. Brošuru o Brezinom soku možete preuzeti klikom OVDE:

Product Description

Brezin sok (Brezina voda) je prirodna infuzija za organizam, koja hidrira sve organe i pomaže eliminisanju toksina iz organizma. Pomaže kod problema sa jetrom, čisti bubrege, bešiku i mokraćne kanale. To je prirodni napitak dobijen iz stabla breze u netaknutoj prirodi Kučajskih planina i Vlasine. Zapremina: 5 litara. Minimalna porudžbina je jedno pakovanje Bag in Box (5 litara).

BREZIN SOK – ČISTAČ ORGANIZMA

Nova sezona prikupljanja Brezinog soka je mart 2022. godine. Sok se u roku od nekoliko sati od ubiranja kratkotrajno pasterizuje uz dodatak 0,25% prirodne limunske kiseline i tako su mu sačuvana lekovita svojstva. Isporučuje se u najnovijoj Bag in Box ambalaži (kutija sa sopstvenom slavinom) koja čuva svojstva soka i zadovoljava najstrožije standarde čistoće i bezbednosti.
Za rezervaciju je potrebno poslati email na draganipriroda@gmail.com ili pozvati/SMS/Viber 063/252-441 i navesti: Ime i prezime, Adresu, Kontakt telefon i Količinu koja se naručuje.

– Uništava kamenje u urinarnom sistemu
– Efikasan u lečenju čira na želucu
– Glavobolja, bronhitis, kašalj
– U borbi protiv dijabetesa
– Za ublažavanje reumatizma i artritisa
– Čišćenje jetre i bubrega, diuretik
– Protiv opadanja kose i peruti
– Jača imunitet

NAPOMENA: Kod ozbiljnijih zdravstvenih tegoba (dijaliza, bubrežna insuficijencija, alergija na limunsku kiselinu, giht itd.) i kod paralelne upotrebe lekova obavezno se konsultovati sa lekarom.

BREZA – DRVO KOJE LEČI

«Sok od breze» ima regenerativne i detoksikacijske osobine. Efikasno uklanja toksične supstance iz jetre i bubrega i pomaže uklanjanju kamena iz bubrega.

Brezov sok sadrži samo 18 kalorija na 100ml, manje od kokosove vode.. Ljudi sa zdravstvenim tegobama moraju prilagoditi količinu u konsultaciji sa lekarom.

Za regenerišući i pročiošćavajući efekat soka od breze, kod zdravih osoba, najbolje je piti ga u kontinuitetu od 3 nedelje, na prazan želudac, do 1 litar dnevno. Deca treba da piju jednu do dve čaše dnevno.

Pogledajte prezentaciju lekovitih svojstava SMBK preparata

Translate »