fbpx


Sok bele breze u transportnom pakovanju od 6 x 0,5 litara

Prirodni sok bele breze 500 ml

300,00 дин.

Nema na zalihama

Product Description

Brezin sok je prirodna infuzija za organizam, koja hidrira sve organe i pomaže eliminisanju toksina iz organizma. Pomaže kod problema sa jetrom, čisti bubrege, bešiku i mokraćne kanale. To je prirodni napitak dobijen iz stabla breze u netaknutoj prirodi Kučajskih planina i Vlasine. Zapremina: 0,5 litara. Minimalna porudžbina je transportno pakovanje od 6 flašica (tri litra).

BREZIN SOK – ČISTAČ ORGANIZMA

Sezona prikupljanja Brezinog soka je završena. Sok je u roku od nekoliko sati od ubiranja hladno pasterizovan na 65 stepeni uz dodatak limuna i tako su mu sačuvana lekovita svojstva. Isporučuje se u staklenim flašicama od pola litra sa twist off zatvaračima u pakovanju od 6 komada
Cena je 300 dinara po flašici, a minimalna količina za porudžbinu 6 flašica u transortnom pakovanju. Za porudžbinu je potrebno poslati email ili poruku u Inbox i navesti: Ime i prezime, Adresu, Kontakt telefon i Količinu koja se naručuje.

– Uništava kamenje u urinarnom sistemu
– Efikasan u lečenju čira na želucu
– Glavobolja, bronhitis, kašalj
– U borbi protiv dijabetesa
– Za ublažavanje reumatizma i artritisa
– Čišćenje jetre i bubrega, diuretik
– Protiv opadanja kose i peruti
– Jača imunitet

BREZA – DRVO KOJE LEČI

«Sok od breze» ima regenerativne i detoksikacijske osobine. Efikasno uklanja toksične supstance iz jetre i bubrega. Ima vrlo malo fitoterapijskih sastojaka koji su u isto vreme sposobni da ciljaju dva glavna sistema za čišćenje i prečišćavanje.

Brezov sok sadrži samo 18 kalorija na 100ml, manje od kokosove vode. Sok je najbolje piti odmah na početku proleća. Možete slobodno piti od 2 čaše do litar soka na dan.

Za regenerišući i pročiošćavajući efekat soka od breze, najbolje je piti ga u kontinuitetu od 3 nedelje, na prazan želudac, do 1 litar dnevno. Deca treba da piju jednu do dve čaše dnevno.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Pogledajte prezentaciju lekovitih svojstava SMBK preparata

Translate »