BREZIN SOK 100% prirodan (5litara)

3.800 Rsd

 

💰 NAJBOLJA PRIRODNA INFUZIJA ZA ORGANIZAM !
🧾 Kao detoks, Brezin sok će Vas brzo snabdeti neophodnim elektrolitima, mineralima i vitaminima, koji eliminišu umor, vraćaju snagu i doprinose zdravlju.
📲 Pozovite 063/252-441 (inbox, viber, sms, whats up), naručite ovde na sajtu ili nam pišite na: draganipriroda@gmail.com.
     PREPORUKA: Za kompletno čišćenje organizma i rehidrataciju, preporučuje se od 1/2 do 1 litra dnevno tokom 20 dana.

Brezin sok je tradicionalan napitak sa pozitivnim efektom na zdravlje

U mnogim severnim krajevima, Skandinaviji, Rusiji, Kanadi, Koreji i Japanu upotreba brezinog soka ima dugu tradiciju. U Koreji ga već vekovima nazivaju „pićem bogova „.U Finskoj je brezin sok već dugo priznat kao  napitak sa izvrsnim učinkom na zdravlje, u Japanu se isto tako afirmisao kao koristan za zdravlje. U Rusiji ga za lečenje kod bubrežnih kamenaca propisuje i službena medicina. Brošuru o Brezinom soku možete preuzeti klikom OVDE:

Product Description

Brezin sok (Brezina voda) je prirodna infuzija za organizam, koja hidrira sve organe i pomaže eliminisanju toksina iz organizma. Pomaže kod problema sa jetrom, čisti bubrege, bešiku i mokraćne kanale. To je prirodni napitak dobijen iz stabla breze u netaknutoj prirodi Kučajskih planina i Vlasine. Zapremina: 5 litara. Minimalna porudžbina je jedno pakovanje Bag in Box (5 litara). Za kompletno čišćenje organizma preporučuje se od 1/2 (BREZA DETOKS Regular)       do 1 litar dnevno tokom 20 dana (BREZA DETOKS Full).

BREZIN SOK – ČISTAČ ORGANIZMA

Sezona prikupljanja Brezinog soka je mart – april. Sok se u roku od nekoliko sati od ubiranja kratkotrajno pasterizuje uz dodatak 0,2% prirodne limunske kiseline i tako su mu sačuvana lekovita svojstva. Isporučuje se u najnovijoj Bag in Box ambalaži (kutija sa sopstvenom slavinom) koja čuva svojstva soka i zadovoljava najstrožije standarde čistoće i bezbednosti.
Za porudžbinu je potrebno poslati email na draganipriroda@gmail.com ili pozvati/SMS/Viber 063/252-441 i navesti: Ime i prezime, Adresu, Kontakt telefon i Količinu koja se naručuje.

– Uništava kamenje u urinarnom sistemu
– Efikasan u lečenju čira na želucu
– Glavobolja, bronhitis, kašalj
– U borbi protiv dijabetesa
– Za ublažavanje reumatizma i artritisa
– Čišćenje jetre i bubrega, diuretik
– Protiv opadanja kose i peruti
– Jača imunitet

NAPOMENA: Kod ozbiljnijih zdravstvenih tegoba (dijaliza, bubrežna insuficijencija, alergija na limunsku kiselinu, giht itd.) i kod paralelne upotrebe lekova obavezno se konsultovati sa lekarom.

BREZA – DRVO KOJE LEČI

«Sok od breze» ima regenerativne i detoksikacijske osobine. Efikasno uklanja toksične supstance iz jetre i bubrega i pomaže uklanjanju kamena iz bubrega.

Brezov sok sadrži samo 18 kalorija na 100ml, manje od kokosove vode.. Ljudi sa zdravstvenim tegobama moraju prilagoditi količinu u konsultaciji sa lekarom.

Za regenerišući i pročiošćavajući efekat soka od breze, kod zdravih osoba, najbolje je piti ga u kontinuitetu od 3 nedelje, na prazan želudac, do 1 litar dnevno. Deca treba da piju jednu do dve čaše dnevno.

BREZIN DETOX – ŠTA TREBA DA ZNATE O BREZINOM SOKU?

BREZIN SOK nije kao bilo koji drugi sok (jabuke, kruške, pomorandže, aronije, itd.).To je terapeutski sok koga je moguće dobti samo par nedelja u martu/aprilu, iz
stabla bele breze. To je najjača prirodna infuzija za organizam sposobna da očisti bubrege, bešiku, mokraćne kanale i jetru, ukoliko se konzumira disciplinovano 3-4
nedelje u količini od ½ do 1 litar dnevno. Idealan sok za post i čišćenje organizma.
VAŽNA NAPOMENA: Brezin sok ne sadrži konzervanse, osim dodatog limunovog soka 0,2%. On se u suštini ne može pokvariti, ali je moguće da fermentiše, čime
delimično menja ukus i miris. To je usled razvoja probiotskih kultura, kada se može u soku pojaviti „beličasta paučina“. Takav sok dodatno efikasno čisti creva i ne treba
da vas brine. Možete ga samo profiltrirati kroz sito ili gazu i to je sve. To je prirodan proces i ne znači da je Brezin sok „pokvaren“. Ukoliko bi Brezin sok predugo stajao
na toplom, izložen suncu ili otvoren, samo bi se pretvorio u brezino sirće, koje je i dalje lekovito, samo se u tom slučaju ne može koristiti u velikim količinama, već kao
dodatak jelima ili za salatu.
BREZIN SOK možete konzumirati tokom cele godine, uz povremenu pauzu od 7 dana, nakon 2 meseca upotrebe.