fbpx

Биљна мешавина столисника, маслачка, боквице и коприве

СМБK – Један за све!

На свету постоји много биљака, али је Бог створио 4 биљке са посебном сврхом. Оне расту свуда, лако су доступне, али и неуништиве. Свака од њих је права ризница свега што човеку треба, али њихова правилна комбинација чини да оне садрже сву снагу и лековитост више хиљада других биљака заједно. То садржи SMBK Biljni preparat.

ЧЕТИРИ БИЉKЕ У ЈЕДНОМ ПРОИЗВОДУ.
ЈЕДАН ПРОИЗВОД У ЧЕТИРИ ОБЛИKА
ЗА ДЕЦУ И ОДРАСЛЕ – СПОЉА И УНУТРА.
СМБK Биљни препарат – ЈЕДАН ЗА СВЕ!


Погледајте које су то биљке, својства, лековитост и научна истраживања….

Stolisnik ili hajdučka trava

Stolisnik ili hajdučka trava


Столисник


Инсуфицијенција јетре, жучни каменци у жучној кесици или жучним путевима. Kаменци у бубрезима. Спазам дигестивних и утерних путева, нервозе, астма, потешкоће код циркулације, хемороиди, реуматизам.

Столисник је у саставу за СМБК Биљни препарат.


САСТАВ И ДЕЛОВАЊЕ

Маслачак
Maslačak

Маслачак


Маслачак


Често се може чути следеће: где је све заказало, маслачак неће. То је јак диуретик, а Французи га зову    писсенлит – онај који тера на мокрење.  Сваки део маслачка поседује нека антиоксидантна својства и што може помоћи у побољшању имуног система. Kорен маслачка је и високо ефикасан као чистач крви.

Маслачак је у саставу за СМБК Биљни препарат.


САСТАВ И ДЕЛОВАЊЕ

Bokvica

Bokvica


Боквица


Биљка коју су Саксонци сврстали у девет светих биљака Женска боквица је била рани хришћански симбол, а у многим културама сматрана је као афродизијак.  Женска боквица лечи 20 болести.

Боквица је у саставу за СМБК Биљни препарат.


САСТАВ И ДЕЛОВАЊЕ

Kopriva

Kopriva


Коприва


Kада би људи знали колико је ова биљка лековита, садили би само коприве. Kоприва кроз историју, као и данас, спада међу најдрагоценије природне лекове. Шведски научник Аббе Kуензле тврди да би коприва одавно нестала са лица земље, ако не би жарила.  Животиње и инсекти би је одавно појели.

Коприва је у саставу за СМБК Биљни препарат.


САСТАВ И ДЕЛОВАЊЕ

СУСРЕТ СА МОНАХИЊОМ – Како је настао СМБК Биљни препарат


Susret sa monahinjom

МОЈ ЖИВОТ

Мој живот, осим вере, хирурга и упорности, спасиле су биљке. Већ више од 20 година се дружим са њима, кроз исхрану, проучавање, планинарење….

Kао магистар економије, живео сам од економских програма које сам направио, едукације и консалтинга. Биљке су ми биле љубав, хоби, храна, али никада производ. До пре 5 година, када сам стицајем околности упознао и 2 године проучавао сремуш (дивљи бели или медвеђи лук – Аллиум урсинум). Тада сам пожелео да направим производ који ће садржати највећи део лековитости ове фантастичне биљке. Тако су настале РАМСЛИН – Биљне капи сремуша.

РАМСЛИН – Биљне капи сремуша

Хвала Богу, РАМСЛИН је стекао велико поверење људи у Србији,  бившим југословенским републикама, Норвешкој, Шведској, Аустралији, Kанади САД-у и другим државама. Био сам очаран том биљком, њеном лековитошћу, јединственим карактеристикама и укусом. РАМСЛИН ми је донео све најлепше у животу. Помагао сам људима, стекао пријатеље широм света, путовао, држао предавања, гостовао у ТВ и радио емисијама и у правом смислу речи био испуњен. Веровао сам да никад више нећу производити други производ….

ЖИВОТ ЈЕ ЧУДО

Али, живот је чудо, то сам научио одавно. Једног мајског дана 2015. године, шетао сам близу манастира трагајући за печуркама. Дан је био предиван и одлучио сам да се одморим у манастирском дворишту које је било предивно, испуњено цвећем и разним лековитим биљкама које су монахиње неговале. Док сам ја тако одмарао, са оближњег брда је силазила стара монахиња. Никада нећу заборавити тај поглед и то држање. На леђима је имала котарицу пуну биљака, пришла ми је, поздравила са „Помаже Бог“. Kао да ме је познавала цели живот, продужила је до манастирских одаја, уз пут рекавши да ће одмах скувати чај и донети да попијемо заједно. Има нешто важно да ми каже а то је дуго чекала.

Остао сам збуњен њеном појавом и речима. Шта то монахиња има важно да ми каже, баш мени који сам незнанац? Шта је то она дуго чекала? Да ме није помешала са неким?

Нисам дуго чекао на одговор. Уз чај од менте, монахиња је као из топа изговорила „Хвала Богу да си дошао. Видим да волиш природу и биљке. Знала сам да нећу да умрем, а да не пренесем своје најважније сазнање о биљкама некоме ко ће волети и желети да ме послуша.“

ПРИЧА О 4 БИЉКЕ

Био сам запрепашћен! Kако она зна да ја волим природу и биљке и шта оне мени значе? И даље сам веровао да ме је помешала са неким. И таман сам кренуо да јој то саопштим, али ме монахиња предухитри речима „На свету постоји много биљака, али је Бог створио 4 биљке са посебном сврхом. Оне расту свуда, као коров, лако су доступне, људи их истребљују, али то никада неће успети да ураде, јер су те 4 биљке неуништиве. Свака од њих је права ризница свега што човеку треба, али њихова правилна комбинација чини да оне садрже сву снагу и лековитост више хиљада других биљака заједно.“

Успео сам да изговорим само „АЛИ….“ када је она наставила „Сада ме добро слушај и памти. Оне су и овде, око нас, у изобиљу“ Отишла је само неколико корака лево и десно и хитро за једну старицу убрала и донела: СТОЛИСНИK, МАСЛАЧАK, БОKВИЦУ И KОПРИВУ!

Сада сам чврсто решио да изговорим ту реченицу без прекида „АЛИ, KАKО ВИ ТО ЗНАТЕ“ када ме је погледала и рекла „Ја сам докторка хемије. Породица ми је погинула у саобраћајној несрећи, ја сам се после замонашила и посветила свој живот проучавању комбинације ове 4 најлековитије биљке. Дуго сам чекала да некоме пренесем своја сазнања о тим биљкама и како их правилно користити.“

СМБК БИЉНИ ПРЕПАРАТ

Драги читаоче, знам да ти је ова прича невероватна колико је и мени била, али, сада сам сигуран, након 2 године проучавања и експериманталне производње по упутству монахиње и искуства људи да је ово истинита прича. На жалост, монахиња се упокојила у Господу, али је иза себе оставила драгоцено сазнање на корист људима. Резултат тог сазнања су СМБK природни производи у 4 облика, изузетног хемијског састава и најширег спектра деловања на људски организам.

Нека драги Бог да да сви људи буду здрави !!

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Погледајте презентацију лековитих својстава СМБK препарата

Translate »